Använd en Macdator som hobbyleksak

Om du letar efter bra hobbies och hobbyleksaker har du kommit till rätt plats. Det finns många typer av hobbies som att till exempel samla på frimärken, fotografera med klassiska kameror och prenumerera på tidningar.

Köp en MacBook Pro 13 hos mResell

Som en kul hobbyleksak är ett förslag att köpa en MacBook Pro 13 som är en kraftfull liten Macdator. Det finns fantastiskt många roliga saker att göra på den som du inte kan göra på någon annan dator. Med en MacBook-dator kan du ta ut svängarna och låta din kreativitet blomstra.

Fördelen är att Apple har designat och tillverkat sina datorer för att vara lätta att använda, så om du aldrig har använt en Macdator kommer du att lära dig använda den lätt som en plätt! En ytterligare fördel är att du kan köpa en begagnad och billig modell på internet. Hos mResell hittar du ett brett sortiment av Macbook Pro-produkter med 12 månaders garanti, en snabb Intel Core i7-processor och en Touch Bar. Du kan välja en modell i antingen färgen Silver eller i Space Grey. Dessutom är alla produkter kontrollerade av deras Apple-certifierade tekniker som säkerställer att de är i utmärkt skick. När du handlar hos mResell blir du erbjuden 12 månaders garanti, gratis klimatkompenserad frakt samt 14 dagars öppet köp och gratis retur.

Ett förslag är att köpa MacBook Pro Retina 13″ som är i bra skick (4.0 /5.0) och utrustad med femte generationens Intel Core-processor, Intel Core i5 2,7 GHz. Den har en supersnabb SSD-hårddisk på 256 gigabyte och 8 gigabyte RAM-minne. Den har också en hög upplösning på 2560 x 1600 som är perfekt för filmer och spel.

Spela schack på din MacBook-dator

En MacBook-dator ger dig oändligt med möjligheter när det gäller hobbies. Om du vill börja med schack så har alla Macdatorer ett förinstallerat schackspel som du enkelt kommer åt via mappen för applikationer. Du kan välja att antingen spela mot datorn eller en annan mänsklig spelare. Schackspelet låter dig även ändra utseendet och välja mellan olika stilar som glas, metall och marmor. Dessutom kan du justera svårighetsgraden.